Fysik

Laplaces Lov

13. december 2008 af Allan-d (Slettet)

Laplaces lov F = B * I * L

Har udført et forsøg hvor jeg har tegnet grafer B/F I/F L/F

Nu skal jeg bare finde sammenhængen mellem F hvor først B, derefter I og så L.

Det gøres ved at sætte 2 af ledende konstante, B = 3, I = 5.

Skal F eller L så sættes lig med.
For meget tænkning for hjernen til at tænke uklart, gi mig li et kick.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2008 af Lurch (Slettet)

I har garanteret målt kraften i 3 situationer.

1) varierende B, men konstant I og L

2) varierende I, men konstant B og L

3) varierende L, men konstant B og I

Det der er ideen er at i hver af disse tilfælde burde du få en lineær sammenhæng mellem F og den størrelse du varierer. Dvs du bør se 3 rette linier.

Jeg tror ikke F skal sættes lig noget, for den har I vel målt? De to konstante størrelser i hver forsøg må du også kende. I har nok valgt en given strøm og en given længde, som du kender


Skriv et svar til: Laplaces Lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.