Fysik

Integration og impulsmoment

14. december 2008 af camilla-schytz (Slettet)

Nogen, der kan forklare mig, hvordan man kommer fra

d/dt(M*r kryds v) = 0

til

M*r kryds v = 0?


Svar #1
14. december 2008 af camilla-schytz (Slettet)

Jeg tror selv, at jeg har et svar:

M*r kryds v = L

Da man for at noget diff skal give 0 skal differentiere en konstant.

Ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#1; Det er helt korrekt, at skal du differentiere en konstant skal det give nul. Dermed er det selvsagt, at dit udsagn i #0 er ensbetydende med en bevarelse af impulsmomentet.


Svar #3
14. december 2008 af camilla-schytz (Slettet)

Jubiiiiiii, jeg forstår det:)))))))


Skriv et svar til: Integration og impulsmoment

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.