Matematik
Sørre intrgrale tegn i Latex
27. oktober 2004 af
Kruse8 (Slettet)
Hejsa
Hvordan laver man et integrale tegn som er højere end et bogstav. Det ligner noget der er tykket sammen fra oven og fra neden..
Hilsen Jakob
Hvordan laver man et integrale tegn som er højere end et bogstav. Det ligner noget der er tykket sammen fra oven og fra neden..
Hilsen Jakob
Svar #1
27. oktober 2004 af Peden (Slettet)
Jeg kan give dig et pseudo svar:
Download texniccenter, der er genveje til de fleste matematiske tegn i menuen :)
Download texniccenter, der er genveje til de fleste matematiske tegn i menuen :)
Svar #2
27. oktober 2004 af Kruse8 (Slettet)
jeg bruger i øjeblikket Winedt, og kan sagtens lave et integrale, men det bliver bare trykket meget sammen, når jeg bruger \\int.
Men når jeg sætter \\[ \\int.... \\] så bliver det et godt integrale med god afstand mellem grænserne.
Men så laver jeg en gafelfunktion hvor jeg får
integrale for x > 0
integrale for x
Og der bliver integralet sådan presset sammen og der er ikke meget afstand mellem grænserne.
Men når jeg sætter \\[ \\int.... \\] så bliver det et godt integrale med god afstand mellem grænserne.
Men så laver jeg en gafelfunktion hvor jeg får
integrale for x > 0
integrale for x
Og der bliver integralet sådan presset sammen og der er ikke meget afstand mellem grænserne.
Svar #3
27. oktober 2004 af 404error (Slettet)
Skriv i stedet
\\displaystyle \\int
Det kan dog let komme til at se grimt ud i en gaffelfunktion; hvilket også er grunden til LaTeX's valg af tegn i denne sammenhæng.
\\displaystyle \\int
Det kan dog let komme til at se grimt ud i en gaffelfunktion; hvilket også er grunden til LaTeX's valg af tegn i denne sammenhæng.
Skriv et svar til: Sørre intrgrale tegn i Latex
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
