Fysik

Vektor - hastighed, accl.

15. december 2008 af SuhrB (Slettet)

Løs følgende opgave:

Givet

x = 1.2 - 5.6 * t2
y = 2 * t + 0.5 * t3.4

Find hastighedsvektoren og accelerationsvektoreren for denne bevægelse.

Jeg er ret lost. Nogen er kan hjælpe mig igang?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2008 af camilla-schytz (Slettet)

Hastighedsvektoren er når du differentierer, altså x'

Acceleration er de x''


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#1: ... med hensyn til t. ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2008 af camilla-schytz (Slettet)

ja ja ;)


Svar #4
15. december 2008 af SuhrB (Slettet)

Jeg forstår ikke hvad jeg har givet?

hvis jeg differentiere x, eller y, får jeg så hastigheden og accelerationen ud af henholdsvis x og y så ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2008 af camilla-schytz (Slettet)

x '(t)= 1.2 - 5.6 * t2
 

og ligeledes med y(t)


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. december 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/145035


Skriv et svar til: Vektor - hastighed, accl.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.