Matematik

endnu en hånd :)

15. december 2008 af Misio (Slettet)

Beregn arealet af den punktmængde, der ligger mellem graferne for f(X)=kvadratroden af x og g(x)=2 og desuden afgrænses af linjerne med ligningen x=4 og x=9..

Føler mig helt lost ..


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2008 af DeutscherDäne (Slettet)

hvad med at høre efter i timerne :P


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2008 af DeutscherDäne (Slettet)

Der står, at integralets grænser er 4 til 9.

Du skal finde integralet af [f(x) - g(x)] fra 4 til 9.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2008 af dnadan (Slettet)

Et god idé er ALTID at begynde med at lave en graf af funktionerne, herved går det ofte hurtigere med at indse, hvilken funktion, der ligger henholdsvis nederst og øverst. (brug grafregner eller lignende, thi det er jo blot for at få et overblik)


Skriv et svar til: endnu en hånd :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.