Matematik

Haste opgave om gradtallet !!!

03. januar 2009 af h0tst4rdiiva (Slettet)

jeg har en opgave & i den stå der-

i en Cirkel med radius 5 tegnes en korde med længden 8, find gradtallet for den bue, korden spænder over..

Hvordan finder jeg gradtallet?

hvis det ikke er for besværligt for jer må i gerne regne det ud (:


Svar #1
03. januar 2009 af h0tst4rdiiva (Slettet)

beom hjælp ? :S


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2009 af DennisDeH (Slettet)

Du bruger formlen for at udregne længden af buen, og isolerer vinklen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar 2009 af DennisDeH (Slettet)

B = 2*π*r*(v/360º) ⇔ 

v = (B*360º)/(2*π*r)


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. januar 2009 af richterklanen (Slettet)

Hvis v er det søgte gradtal. Så er sin(v/2) = 4/5 = 0,8.


Skriv et svar til: Haste opgave om gradtallet !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.