Matematik

er jeg dum? 2. grads ligning

04. januar 2009 af STL2 (Slettet)

det kan godt være det bare er mig der er dum, men hvordan løser jeg:

2x^2=7x


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. januar 2009 af mathon

2x2 - 7x = 0

2x(x-3,5) = 0            brug nul-reglen


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2009 af Maribal (Slettet)

2x2 - 7x = 0

Du kan også finde diskriminanten

d= b2 - 4ac

dernæst finde rødderne :

x= - b ± √d / (2a)


Skriv et svar til: er jeg dum? 2. grads ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.