Matematik

sammensatte funktioner

06. januar 2009 af tawer (Slettet)

hej har problemer med denne opgave:

lad f og g være funktionerne

f(x) = 1/x og g(x) = 5x - 15

find forskrift og definitionsmængde for f o g og for g o f


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

f o g = f(g(x))=1/g(x) = 1/(5x+15), find selv g o f


Svar #2
06. januar 2009 af tawer (Slettet)

 jeg tror jeg har den

men vil du ikke lige forklare hvad du har gjort så jeg er 100%  sikker

tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

g o f = g(f(x)) = g(1/x) = 5*1/x - 15


Skriv et svar til: sammensatte funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.