Matematik

HJÆLP SØGES!!!

07. januar 2009 af andreasnn (Slettet)

Jeg har brug for hjælp!

Hvad er f(x)=3 ?

Hvad i al guds navn betyder/er det ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Det betyder at funktionsværdien er 3. Hvis du kender f(x) kan du finde ud af til hvilket x, den antager værdien 3.


Svar #2
07. januar 2009 af andreasnn (Slettet)

betyder det ? at kordinatterne vil være (1.3) (2.6) (3.9)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

#2 Det kommer an på hvad f(x) er.


Svar #4
07. januar 2009 af andreasnn (Slettet)

Min opgave lyder på '' Hvad er: f(x) = 3 ? vil det så betyde at jeg skal svare ???


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Kender du f(x)? altså et udtryk hvor x indgår.


Svar #6
07. januar 2009 af andreasnn (Slettet)

HAR FORSTÅET DET NU :) ..

Mange tak !


Svar #7
07. januar 2009 af andreasnn (Slettet)

Det er en ekspontiel funktion. så jeg skal lave 1 silleben til det ! ..:)) Har forstået det nu :D


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Prøv lige at skrive den eksponentielle funktion ind. Du skal ikke lave et silleben nemlig.


Svar #9
07. januar 2009 af andreasnn (Slettet)

Altså opgaven lyder på Hvad er: f(x)=3 ?

x <0


Brugbart svar (0)

Svar #10
07. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

#9 Det har da intet med en eksponential funktion at gøre.


Svar #11
07. januar 2009 af andreasnn (Slettet)

Så har jeg taget fejl.

Hvad ville du svare som resultat til : f(x) = 3

(næste opgave hvis det hjælper lidt) f(x) = 1


Brugbart svar (0)

Svar #12
07. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Som der står #1.


Brugbart svar (0)

Svar #13
07. januar 2009 af richterklanen (Slettet)

ang. f(x) = 3: hvad er f(1)?  f(2)?  f(3)? osv. Hvordan ser grafen for f ud?


Svar #14
07. januar 2009 af andreasnn (Slettet)

DANIEL HELT SERIØST TAK !!!

Havde aldrig fundet ud af det !


Svar #15
07. januar 2009 af andreasnn (Slettet)

#13 . som 1 skål !


Svar #16
07. januar 2009 af andreasnn (Slettet)

her kommer filen så !

Det er opgave 1.


Svar #17
07. januar 2009 af andreasnn (Slettet)

Ej nu vil filen ikke oploades !


Brugbart svar (0)

Svar #18
07. januar 2009 af dnadan (Slettet)

Upload på peecee.dk

- Men hvis der kun står 'f(x)=3' i din opgave, og INTET andet, er dette en konstant funktion, dvs. vandret, hvilket betyder at for hvilken som helst x-værdi, vil y ALTID være lig 3.


Svar #19
07. januar 2009 af andreasnn (Slettet)

Her for i link til at se min opgave !

Opgave 1 ! HVAD ER:

http://peecee.dk/upload/view/148344


Brugbart svar (0)

Svar #20
07. januar 2009 af dnadan (Slettet)

Så vidt jeg kan se, skal du aflæse på grafen(selvom det nu ikke er helt ligetil).


Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.