Matematik
løs ligninger for x>0
31. oktober 2004 af
Jeanette (Slettet)
hej.. håber der er en som kan fortælle mig hvordan jeg kan regne følgende opgave ud: 4x^2/kubikrod af x = 2
Svar #1
31. oktober 2004 af erdos (Slettet)
Smid 4-tallet ned fra brøken. Omskriv kubikrod x til en potens. Brug igen potensregneregler til at fjerne brøken. Så kan du nok godt selv resten...
Svar #2
31. oktober 2004 af Lurch (Slettet)
bare lige for at skrive det ud,
4*(x^2)/(x^(1/3)) = 2
4*x^(2-(1/3)) = 2
osv.
4*(x^2)/(x^(1/3)) = 2
4*x^(2-(1/3)) = 2
osv.
Skriv et svar til: løs ligninger for x>0
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
