Matematik

hjælp til mat opgave...

31. oktober 2004 af Aalborg (Slettet)
http://bigup.peecee.lir.dk/view.php?id=1996

Hvordan løses de 2 opgaver...


Svar #1
31. oktober 2004 af Aalborg (Slettet)

man skal vel bruge ba^x?

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2004 af frodo (Slettet)

b=startværdi=8

T(½)=-ln2/lna

find a, og opskriv f(x)=b*a^x

Skriv et svar til: hjælp til mat opgave...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.