Matematik

Analyse af funktion haster!

11. januar 2009 af Tumsi (Slettet)

Hej

jeg har store problemer med at løse de her opgaver
 

f(x) = 2e^x -e^2x

og

f(x) = 10(x^2-4x+1)

og til sidst

f(x) = ln(-x^2+6x)

Håber jeg får hjælp ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2009 af Isomorphician

Hvad skal du?


Svar #2
11. januar 2009 af Tumsi (Slettet)

Jeg skal diffrentiere, 0 punkter, fortegnsvariation, monotoniforhold, ekstrema og værdimængde

jeg sidder helt i klemme


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. januar 2009 af UFO99 (Slettet)

Dvs. funktionsanalyse, god fornøjelse.

Du skal skal bl.a. kunne differntiere en sammensat funktion.

Husk når du differntierer en sammensat funktion, differentierer du den ydre funktion, og sætter den indre ind igen, hvorefter du ganger med den indre differentieret.


Svar #4
11. januar 2009 af Tumsi (Slettet)

Jo tak jeg skal lave et forsøg ;D


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. januar 2009 af richterklanen (Slettet)

Måske kan det interessere dig at se, hvordan et standardsvar kan se ud. I så fald kan du se det i vedhæftet fil

Vedhæftet fil:funktionsanalyse.doc

Skriv et svar til: Analyse af funktion haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.