Matematik

Løs ligningen

31. oktober 2004 af Noikapolk (Slettet)
Hey!

Jeg kan simpelthen ikke klare den her. Jeg ender hele tiden med noget forkert,d er ikke passer:

((33)/(x^2-9))-((9)/(2x+6))-((3)/(2x-6))-((3)/(4))=0
Det eneste jeg ved, er at G=R\\{-3,3}
...
Noikapolk

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2004 af allan_sim

33/(x^2-9) = 132/(4x^2-36)

9/(2x+6) = (9*(2x-6))/(4x^2-36)

3/(2x-6) = ((3*(2x+6))/(4x^2-36)

3/4 = (3*(x^2-9))/(4x^2-36)

Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.