Matematik
Ligninger eksakt...
31. oktober 2004 af
kiaa (Slettet)
Er der nogle der kan hjælpe mig med de opg, bare en mellemregning til opg a, så ska j nok prøve resten...
Løs følgende ligninger eksakt:
a) (logx)/(log1/2)=2
b) In(4x)=2-Inx
c) In(3x)=1
d) logx=2+log3
Facittet for de opg er:
a) 1/4
b) 1/2e
c) 1/3e
d) 300
Løs følgende ligninger eksakt:
a) (logx)/(log1/2)=2
b) In(4x)=2-Inx
c) In(3x)=1
d) logx=2+log3
Facittet for de opg er:
a) 1/4
b) 1/2e
c) 1/3e
d) 300
Svar #1
31. oktober 2004 af frodo (Slettet)
a) logx=2*log½ <=> x=?
b) ln(4x)+lnx=2 <=> ln(4x*x)=2 <=> x=?
c)ln3x=1<=> 3x=e^1 <=> x=?
d)logx=2+log3 <=> x=10^(2+log3)=10^2*10^log3 <=> x=100*3=300
b) ln(4x)+lnx=2 <=> ln(4x*x)=2 <=> x=?
c)ln3x=1<=> 3x=e^1 <=> x=?
d)logx=2+log3 <=> x=10^(2+log3)=10^2*10^log3 <=> x=100*3=300
Skriv et svar til: Ligninger eksakt...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
