Matematik

løs ligningen 2*(x+1)*(X-3)=0

13. januar 2009 af sassibabe (Slettet)

hvordan løses ligningen 2*(x+1)*(X-3)=0?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2009 af Isomorphician

Hint: Kig på nul-reglen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2009 af misterkylle (Slettet)

x har to løsningerne i ovenstående ligning

vil også anbefale at benytte nul-reglen, hvis du kender til denne.


Svar #3
13. januar 2009 af sassibabe (Slettet)

tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2009 af misterkylle (Slettet)

x skulle gerne være lig med 3 og -1.


Skriv et svar til: løs ligningen 2*(x+1)*(X-3)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.