Matematik

Mængder

13. januar 2009 af bidiboo (Slettet)

Hvordan kan man opstille en mængde for ligningen: t(1+s)=0?


Svar #1
13. januar 2009 af bidiboo (Slettet)

Jeg ved at ,enten skal t være lig med nul, eller så skal s være lig med minus en, ved ikke helt hvordan man kan skrive det med klammerne { }


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2009 af ibibib (Slettet)

{s,t | s=-1 v t=0}


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2009 af Dynin (Slettet)

{(t,s)εR2|t(1+s)=0}={(t,s)εR2| t=0 eller s=-1}


Skriv et svar til: Mængder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.