Fysik

min bil

13. januar 2009 af netti91 (Slettet)

hej,

min bil vejer 925 kg og accelerer fra 0 til 100 km/t på 9,5 sekunder!

Så er mit spørgsmål hvor stor er min bils accerelation?

Og hvad er den resulterende kraft?

og hvad er gnidningskraftens angrebspunkt og retning?

hurtig svar plz ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

a=(27,7 m/s - 0 m/s)/9.5s

kraften =dp/dt=m*dv/dt = 925 kg * a

gnidningskraften F virker mellem dækkene og vejbanen modsat kørselsretningen


Skriv et svar til: min bil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.