Fysik

Rettelse pls

14. januar 2009 af Maddddss (Slettet)

På et tidspunkt kredsede rumsonden omkring Eros i en cirkelbevægelse med konstant fart. Radius i cirkelbevægelsen var 196 km, og omløbstiden var 9,4 døgn.

a) Hvor langt var rumsonden fra jorden?
formel: s = v · t (er ikke sikker om det skrives på denne måde?)
3,00 · 108 m⁄s · 1055 s =3,165 · 1011 m

Beregn rumsondens fart i cirkelbevægelsen.

Hvor r er baneradius og t er omløbstiden.

(2·π·196 km)/(225,6 t)=5,4588 km⁄t


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Det er ikke korrekt beregning for afstanden. Hastigheden skal beregnes på baggrund af omløb divideret med omløbstid.


Svar #2
14. januar 2009 af Maddddss (Slettet)

what ? det forstår jeg ikke :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#1: Kort sagt: Det er ikke rigtigt.


Svar #4
14. januar 2009 af Maddddss (Slettet)

(2·π·196 km)/(225,6 t)=5,4588 km⁄t er det, det her det ikk er rigtigt? bemærk jeg dividere det altså?


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: Bestemt, det er korrekt, men det første giver absolut ikke nogen mening.


Svar #6
14. januar 2009 af Maddddss (Slettet)

3,00 · 108 m⁄s · 1055 s =3,165 · 1011 m

ja okay har lig glemt at skrive det ordenligt :S

3,00 · 108 m⁄s · 1055 s =3,165 · 1011 meter


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#6: Jeg er ikke med - hvor får du 3*10^8 m/s fra? Hvor kommer 1055 sekunder fra?


Svar #8
14. januar 2009 af Maddddss (Slettet)

På et tidspunkt kredsede rumsonden omkring Eros i en cirkelbevægelse med konstant fart. Radius i cirkelbevægelsen var 196 km, og omløbstiden var 9,4 døgn.

a) Hvor langt var rumsonden fra jorden?
 

det er spørgsmålet :D


Brugbart svar (0)

Svar #9
14. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#8: I en cirkelbevægelse om hvad? Hvis det ikke er jorden er spørgsmålet ikke til at svare på, medmindre der er andre oplysninger.


Skriv et svar til: Rettelse pls

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.