Matematik
1.g matematik
01. november 2004 af
tjavsmadsen (Slettet)
Hey..
Bestem de tal "K", for hvilke ligningen:
x^2+4x+k = 0
har mindst én løsning..
På forhånd tak..
Bestem de tal "K", for hvilke ligningen:
x^2+4x+k = 0
har mindst én løsning..
På forhånd tak..
Svar #3
01. november 2004 af JulieJense (Slettet)
Du har her en andengradsligning. Du ved, at der mindst skal vaere én lösning.
Tänk pü hvad du ved der skal gälde for diskriminanten i sädanne tilfaelde.
Tänk pü hvad du ved der skal gälde for diskriminanten i sädanne tilfaelde.
Svar #5
01. november 2004 af tjavsmadsen (Slettet)
Diskriminanten skal være 0 eller større end 1..
Altså 0 = 4^2-4x
4x = 16
x = 4
Altså k=4 eller større end 4..???
Altså 0 = 4^2-4x
4x = 16
x = 4
Altså k=4 eller større end 4..???
Svar #7
01. november 2004 af JulieJense (Slettet)
Ja, d=0 hvis der er én løsning og d>0 hvis der er flere.
Din udregning er rigtig
Din udregning er rigtig
Skriv et svar til: 1.g matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
