Fysik

Enheder: J og kJ

18. januar 2009 af bluesclues (Slettet)

Jeg skal udregne den mængde energi, der skal til for at opvarme 500 kg vand fra 20 til 30 grader.

Vil så bruge formlen: Q = c * m * (T2 - T1)

Her er tallene sat ind: Q = 4,18 kJ (kg * K) * 500 kg * (30 K - 20 K) = 20900 ?? -

Mit spørgsmål er så, hvad bliver enheden? Bliver det ikke kJ og så skal man gange med 1000 for at få tallet i J? er der nogen, der kan forklare...? På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2009 af Youngmann (Slettet)

Enheden bliver kJ, da du har omskrevet 4180 J til kJ


Skriv et svar til: Enheder: J og kJ

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.