Matematik

Rumgeometri 527 A3

19. januar 2009 af Tina. (Slettet)

Jeg skal undersøge om m1 og m2 ligger i alfa?

Planen alfa har ligninger:
Alfa: x+4y+z-5=0

m1:(x,y,z)=(-1,1,2)+t(4,-2,4)
m2:(x,y,z)=(2,1,-1)+t(-2,1,-2)

Hjæææææææælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2009 af ibibib (Slettet)

Der skal gælde to ting for at en linje ligger i en plan:

1. Linjens retningsvektor skal være vinkelret på planens normalvektor.

2. Et punkt på linjen skal ligge i planen.


Skriv et svar til: Rumgeometri 527 A3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.