Fysik

Hurtigt Svar: Energi

21. januar 2009 af 215 (Slettet)

Ville lige spørge om nogen ville hjælpe mig denne opgave:

Et stort passagerfly på 465 ton flyver i 10 km højde med 1000 km/t

A) har udregnet at Epot er på 4,5663E10 J

B ) hvor meget kinetisk energi har det tilført


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Epot = -G*ME*m/r

Ekin = ½mv2


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2009 af Arctan (Slettet)

Ad a)

Jeg får det til 4.5663·109 J.

Ad b)

Benyt Ekin = ½·m·v2


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2009 af Arctan (Slettet)

#1.

Ahhh, ja. Naturligvis.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2009 af Arctan (Slettet)

Glem også 4.5663·109 J. Min hovedregning failede.


Skriv et svar til: Hurtigt Svar: Energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.