Matematik

Isomorphician :D en lille spørgsmål til dig

22. januar 2009 af Oleeeeee (Slettet)

http://peecee.dk/upload/view/101224

Hvordan har du fundet frem til 3,0437 grader? + hvordan regner du den i lommerregneren, har prøver det men giver ingen menning da du har skrevet sin(vinkel FCB) = osv...


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2009 af NejTilSvampe

 Nu er jeg ikke "Isomorphican"? men vil da gerne hjælpe alligevel.

Du kender  sin(v) = modstående katete / hypotunusen.

Så han har sagt  Sin(vinkel) = 338,736 / 6380 = 0,0530934

og så har han sagt at   vinkel = arcsin( Sin(vinkel) ) = arcsin( 0,0530934 ) = 3,0437 grader.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2009 af Isomorphician

#1: Det er godt der er andre end mig selv der kan finde rundt i mine ikke altid lige overskuelige besvarelser.


Skriv et svar til: Isomorphician :D en lille spørgsmål til dig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.