Matematik

VIGTIG: Vejen til matematik C

22. januar 2009 af RSP. (Slettet)

Hej.. sidder med en opgave der hedder:

En stokastisk variabel Y er binomialtfordelt med antalsparameter n=40 og sandsynlighedsparameter p= 1/3.

a: Bestem P(Y<2)

b: Bestem P(Y=15)

- synes jeg har prøvet alt! har virkelig brug for noget hjælp. er så lost!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2009 af Dynin (Slettet)

Så er det bare at indsætte ...


Svar #2
22. januar 2009 af RSP. (Slettet)

skal jeg så bare indsætte 2 og 15?

eller skal jeg til at lave det der skema?


Svar #3
22. januar 2009 af RSP. (Slettet)

det har jeg prøvet tusinde gange. men den går stadig ikke op. ellers tak for hjælpen..


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. januar 2009 af Dynin (Slettet)

skema? Det er bare at regne

a) P(Y<2)=P(Y=0)+P(Y=1)= ...  indsæt i formlen

b) P(Y=15) = ... indsæt i formlen


Skriv et svar til: VIGTIG: Vejen til matematik C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.