Matematik

Noget med Radius af rør

27. januar 2009 af N A N N A (Slettet)

dette rør er 10 cm højt,


det har en udvendig overflade,O, på

300 cm2

(O = 2 x Pi x r x h) - Pi kan sættes til 3

Radius er _cm.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2009 af bellaa01 (Slettet)

Ved du, hvad diameteren er?


Svar #2
27. januar 2009 af N A N N A (Slettet)

nej


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2009 af NejTilSvampe

 300 = 2*3*r*10

r= 300 / 2*3*10


Svar #4
27. januar 2009 af N A N N A (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: Noget med Radius af rør

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.