Matematik

omregning. hjælp mig hurtigt

28. januar 2009 af luna0229 (Slettet)

hej.

jeg har meget brug for hjælp.

kan i hjælpe mig med at omregne:

76,1 dm3 =                      L. ???????

75 L =                             Dm3 ?????

197 cm3 =                         ML ????????

7 dL =                               cl ??????????

9,4 cm3 =                               cl ??????????

please hjælp mig, har virkelig brug for det =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2009 af Youngmann (Slettet)

1 L = 1 dm3


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2009 af mathon

...og

1 L = 1 dm3 = 1000 cm3 = 1000 mL

1 cL = 10 mL = 10 cm3


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2010 af molve (Slettet)

Hvor meget er 3 dm3 så?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. februar 2010 af mathon

3 dm3 = 3 L = 30 dL = 300 cL = 3000 mL = 3000 cm3


Skriv et svar til: omregning. hjælp mig hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.