Matematik

integration

28. januar 2009 af rosem (Slettet)

nogle der gider fortælle om man skal integrerer ledvis eller bruge substitution

x * kvadratroden af x


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2009 af Jerslev

 #0: Benyt, at kvrod(x) = x^½

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
28. januar 2009 af rosem (Slettet)

men stadig kan virkelig ikke se hvilken måde jeg skal finde stamfunktionen på


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2009 af Jerslev

 #2: x * kvrod(x) = x*x ^½ = x^(½+1) = x^(3/2).

Det burde du kunne finde en stamfunktion til vha. en almindelig formelsamling for integration af x^a.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #4
28. januar 2009 af rosem (Slettet)

hm okay kigger videre på det


Svar #5
28. januar 2009 af rosem (Slettet)

tak


Skriv et svar til: integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.