Fysik

Hjælp til en lilel opgave

29. januar 2009 af Alloo (Slettet)

SIdder medfølgendefrsøg. g skal havebesvaret tillægsspørgsmålet på dette ark (nederst): http://peecee.dk/upload/view/152324
 

HVrdan gøre jeg det?Jeg har self. tegnet grafer..


Svar #1
29. januar 2009 af Alloo (Slettet)

Hov det er hvist til det andet forøg at jeg har lavet grafer..

Hvilken slags graf ville være oplagt mht. ovennøvnte forsøg?

v-t graf?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2009 af *CS* (Slettet)

Du kunne ev. afbilde s op ad 2. aksen og t^2 ad 1. aksen, så skulle du gerne få en lineær regression af typen

y = ax (+b),

hvor y = s

og x = y^2

og a derfor skal svare til ½ g.

Husk at ændre enhederne!


Skriv et svar til: Hjælp til en lilel opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.