Matematik

2 ligninger med 2 udbekendte

05. februar 2009 af sabrina loof (Slettet)

hjælp til hvordan man løser dette.

jeg ved at ligningen ser sådan her ud

a1x+b1y=c1

a2x+b2y=c2

har tallene der ska sættes ind.

a1 = 1,224

a2 =0,286

b1 =0,041

b2 =0,897

y og x er de ubekendte. mit problem er herfra at komme videre da jeg skal løse den ved hjælp af determinant metoden :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2009 af piper (Slettet)

Brug determinantformlerne i nicolaigreen.dk/matematikHTX/word_filer/determinantmetoden.doc


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2009 af mathon

c1 og c2

skal også oplyses

...................

determinantmetoden eller Cramers regel

se
http://peecee.dk/upload/view/153293


Skriv et svar til: 2 ligninger med 2 udbekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.