Kemi

ox tal.

05. februar 2009 af crew (Slettet)

hvordan finder jeg oxidationstal for nitrogen i NO, NO2 og N2O? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2009 af dnadan (Slettet)

O har OT=-2

Dvs. OT(N) i NO findes ved:

x-2=0(ladningen) <=> x=2


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2009 af mathon

da O hat OT = -2

og ladningen er 0 udadtil
+2   +4        +1
 NO, NO2 og N2O


Skriv et svar til: ox tal.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.