Matematik

Hvordan løser jeg opgaven?

06. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Hej alle.

Jeg skal løse nedenstående opgave, og kan simpelthen ikke finde ud af spørgsmål b ... :

a) Bestem en ligning for den rette linje der går igennem punkterne (-4,7) og (6,5)

Her ville jeg mene at jeg skulle lave en lineær regression, og har fået regneforskriften til at være

y = -0,2x + 6,2

Kan I af eller bekræfte dette??

b) Bestem linjens skæringspunkter med koordinatakserne.

Hvordan i alverden skal jeg gøre det!!??????

Håber I kan hjælpe mig!

Mange smil

Marie.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2009 af ibibib (Slettet)

Korrekt.

x=0 og y=0


Svar #2
06. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Jeg forstår desværre ikke heeelt hvad du mener?? Kan du uddybe hvad du mener med "x=0 og y=0"??


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2009 af ibibib (Slettet)

Med x=0 mener jeg at du skal indsætte 0 i stedet for x i ligningen.

Med y=0 mener jeg at du skal indsætte 0 i stedet for y i ligningen.
 


Svar #4
07. februar 2009 af Booklover (Slettet)

OK!


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg opgaven?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.