Matematik

blækregning 2

09. februar 2009 af ænvvvv (Slettet)

hej alle sammen :D

ville lige spørge hvordan man omregner 1knob til kilometer i timen?

i dette tilfælde er 1 knob= 0,515m/s

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2009 af ibibib (Slettet)

Hvor mange meter går der på en kilometer?

Hvor mange sekunder går der på en time?


Svar #2
09. februar 2009 af ænvvvv (Slettet)

nu ved jeg det er svaret ikke 1 m/s = 3,6 km/h ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2009 af ibibib (Slettet)

jo, det skal du benytte.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. februar 2009 af richterklanen (Slettet)

1 knob = 1 sømil / h = 1852 m / h = 0,514 m / sek, men det er selvfølgelig ok, at du regner med 0,515 m / sek.

1 knob = 0,515 m / sek = 1854 m / h = 1,854 km / h


Skriv et svar til: blækregning 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.