Matematik

Funktioner

10. februar 2009 af Cecilie1989 (Slettet)

Er der nogle der kan hjælpe mig med denne lille opgave?

Der er opgivet to funktioner:

f1(x)=x^2+3x-3
f2(x)=x-2

Løs følgende:

(f1*f2)(x)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Først finder du produktet mellem de to funktioner, hvorefter du sætter det lig med 0. Prøv at udregne produktet, så retter vi hvis der er fejl.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du skal bare sætte de to udtryk på højre side lig 0, så får du et produkt, der skal være 0, og så er en af funktionerne 0, altsp find f1(0) og f2(0). Du kan faktisk også gange dem ud, det er det, der lagt op til i opgaven.


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.