Matematik

Simpel integralligning, men jeg mangler mellemregninger?

11. februar 2009 af Puffer89 (Slettet)

Hej Hvordan løses denne integralligning, jeg sidder med studieretningsprojekt og er ved at gå død....

∫ ΔE = ∫ P·ΔV, hvor i det første integrale er den øvre grænse E og den nedre 0, den næste er den øvre V og den nedre 0 igen..

tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er hvad? Hvad står E, P og V for? Er det infinitisimale delta'er eller er det store delta'er?


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Det må være termodynamikkens 1. lov, du tænker på. Der er flere muligheder: 1) den adiabatiske, det konstante volumen, den lukkede proces og den frie ekspansion. Man har generelt, at ΔEint = Q - V = p*(Vslut - Vstart), hvis Q = 0, det er altså det arbejde, der udføres af for eksempel et stempel, der presses af damp.


Skriv et svar til: Simpel integralligning, men jeg mangler mellemregninger?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.