Tysk

Vigtigt Tysk oversattlese

15. februar 2009 af kvinde1 (Slettet)

-Drengen har en cykel
-Pigen køber en bold
-Allan køber en cola
-Julie drikker en æbeljuice
-Martina henter en bil
-Tram køber en trøje fra bilka på tilbud
-Elena spiser en is

Og kun vis du vil saa forklare hvordan du har sat eine ein einem osv.

:D Tak paa forhaand


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2009 af Senaputi (Slettet)

Hej med dig - har du tænkt dig, at vi skal oversætte ? Kan du ikke prøve lidt selv ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2009 af Jekoa (Slettet)

Prøv først - så skal jeg nok hjælpe ;-)


Svar #3
15. februar 2009 af kvinde1 (Slettet)

Er virkelig ikk god til tysk :D


Svar #4
15. februar 2009 af kvinde1 (Slettet)

Der junge hat eine cykel

Die madchenkaufen eine bald

Allan kaufen eine cola

Julie trinken ein Apfeljuice

Martina (henter) eine auto

Tram kaufen eine pulli in bilka paa tilbud

Elena isst ein Eis


Brugbart svar (1)

Svar #5
15. februar 2009 af Jekoa (Slettet)

Der junge hat eine cykel = Der junge hat ein Rad/Fahrrad

Die madchenkaufen eine bald = Das mädchen kauft einen Ball

Allan kaufen eine cola = Allan kauft eine Cola

Julie trinken ein Apfeljuice = Julie trinkt einen Apfelsaft

Martina (henter) eine auto = Martina holt ein Auto

Tram kaufen eine pulli in bilka paa tilbud = Tram kauft eine Jacke in Bilka im Sonderangebot

Elena isst ein Eis = ok


Svar #6
16. februar 2009 af kvinde1 (Slettet)

tak tak og atter tak : D


Skriv et svar til: Vigtigt Tysk oversattlese

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.