Matematik

differentierer

17. februar 2009 af biqqu (Slettet)

Jeg har lidt problemer med følgende opgave:

f(x)=ex-e2x

umiddelbart ville jeg gøre følgende: f'(x)=ex-2e2x .. men er det også her, at jeg skal bruge produktreglener eller??


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Det er korrekt differentieret.


Svar #2
17. februar 2009 af biqqu (Slettet)

yay! Finally I get it!!!! Thnx.

Følelsen af at kunne et matematik stykke uden hjælp - føles RART!!!!!


Svar #3
17. februar 2009 af biqqu (Slettet)

MEEEEN .. HVAD NU HVIS der stod minus i stedet for?? Således: f(x)=ex * e-2x .. så er det det same princip, med at man sætter -2 fornedes således: f'(x)=e^x * -2e^-2x


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2009 af mathon

nu er det jo gange, du har skrevet

f (x) = ex-2x = e-x

f '(x) = -e-x

.................................

men  hvis du mente
f(x) = ex + e-2x

f '(x) = ex + (-2)e-2x = ex - 2e-2x


Svar #5
19. februar 2009 af biqqu (Slettet)

# jeg mente også gange :)


Skriv et svar til: differentierer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.