Matematik

En ligning

23. februar 2009 af newbie (Slettet)

330 + 2 * x = 610

egentlig bare det .___.

tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2009 af Isomorphician

Har du selv en idé?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2009 af Core (Slettet)

 og hvad er det du ønsker?


Svar #3
23. februar 2009 af newbie (Slettet)

300 + 2 = 610/X

302 = 610/X

X = 610/302

Øhm ja? XD


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. februar 2009 af Petrified1989 (Slettet)

Det er da bare:

330+2x=610

2x=610-330

2x=280

x=140

;)


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. februar 2009 af Isomorphician

330 + 2x = 610

træk 330 fra på begge sider:

2x = 280

divider med 2 på begge sider:

x = 140


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. februar 2009 af Danielras (Slettet)

#3

Du bliver sgu nødt til at læse op på de grundlæggende regneregler. Hvis du går i gym kommer du til at bruge det konstant.


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. februar 2009 af Sherwood (Slettet)

Husk at hvis du dividerer med x, skal du dividere hele ligningen med x.

Vi har:

330+2x=610

og vi dividerer:

330x+2=610/x

Disse udtryk er ækvivalente, men det er ikke den bedste måde at løse ligningen på.

Lad os i stedet bare trække 330 fra på begge sider af lighedstegnet, da får vi:

2x=280

Nu kan vi så dividerer med 2 på begge sider af lighedstegnet, og vi har en løsning:

x=140

Voila.


Skriv et svar til: En ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.