Matematik

hvilken funktion?

25. februar 2009 af biqqu (Slettet)

P=P0*at .. hvilken funktion er dette? Er det ikke en eksponentialpunktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Jo, hvis der står P(t)


Svar #2
25. februar 2009 af biqqu (Slettet)

Det gøre der ikke :s


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Jo der gør, det er underforstået, t er jo den variable. Nogle gange skriver man y(x)=... et eller andet med x, men her bruger man altså t som de uafhængige variable, det er sådan lidt med forskel og hvad man vil fortælle.


Svar #4
25. februar 2009 af biqqu (Slettet)

når okay..

Kan du evt. hjælpe med denne opgave:

a) Bestem <A og bestem arealet af trekant ABC

b) bestem længden af medianen


NÅr disse oplysninger er tilrådighed: I trekanten ABC er a=10, b=15 og c=21


Jeg kan godt lave a) Vinkel A = 26,0498


 


Skriv et svar til: hvilken funktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.