Matematik

EKSPONENTIEL UDVIKLING ! HJÆLP :-)

01. marts 2009 af nunu09 (Slettet)

Et stykke stof mister 0,2% af sin vægt hver gang det bliver vasket. Ved købet vejer det 548g.
Hvor mange gange skal det vaskes, inden vægten når ned på 514g?.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

Opstil en eksponentiel udvikling, y=bax, hvor a=1-r og b er værdien til x=0.


Svar #2
01. marts 2009 af nunu09 (Slettet)

eksempel tak ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2009 af Tskk (Slettet)

Jeg ville bruge renteformlen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

#2 din opgave er et eksempel. r=0,2% Hvad tror du b er?


Svar #5
01. marts 2009 af nunu09 (Slettet)

hvad så hvis En eksponentiel udvikling er fastlagt ved, at dens graf går gennem punktet (4,14), og den vokser med 69%, når x vokser med 7.
Bestem ligningen.
 


Skriv et svar til: EKSPONENTIEL UDVIKLING ! HJÆLP :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.