Matematik

diagonal

01. marts 2009 af quater (Slettet)

beregn længden af hver af diagonalerne i parallelogrammet:

AB=18

BC=25

A=70,3

nogen der har nogle formler og kan hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2009 af mathon

...brug
cos-relationen to gange...


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. marts 2009 af ibibib (Slettet)

Regn i trekant ABD


Svar #3
01. marts 2009 af quater (Slettet)

hvorfor skal jeg ind og bruge cos-relationerne to gange


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2009 af mathon

i ΔABD
|BD|2 = 182 + 252 - 2*18*25*cos(70,3°)

i ΔBCD
|AC|2 = 182 + 252 - 2*18*25*cos(180°-70,3°) = 182 + 252 + 2*18*25*cos(70,3°)


Svar #5
01. marts 2009 af quater (Slettet)

okay tak

kan det godt passe at BD er 645,61 er det ikke ret stort


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. marts 2009 af ibibib (Slettet)

Har du taget kvadratroden?


Svar #7
01. marts 2009 af quater (Slettet)

nej det har jeg glemt


Skriv et svar til: diagonal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.