Matematik

find sidste side

01. marts 2009 af quater (Slettet)

hej ville høre om nogen kunne sige hvordan man finder sidste side i en firkant


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2009 af mathon

that depends....


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2009 af caj (Slettet)

hvad får du af oplysninger i opgaven ?


Svar #3
01. marts 2009 af quater (Slettet)

i firkant ABCD er <A=110º, <D=115º, AD=5,0 AB=4,2 og CD =7,8 beregn BC ?


Skriv et svar til: find sidste side

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.