Matematik

potens

01. marts 2009 af baseball (Slettet)

hej

hvad får i denne her til?

2,1=100*0,693x


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2009 af Isomorphician

Hvad får du den til?


Svar #2
01. marts 2009 af baseball (Slettet)

først fik jeg den til 48, jeg ved ikke lige om jeg gør det helt rigtigt.

skal jeg ikke først gange med 100 på begge sider hvad så efter


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2009 af Isomorphician

Du skal starte med at dividere med 100 på begge sider.


Svar #4
01. marts 2009 af baseball (Slettet)

ja undskyld det var da som jeg mente, men havd gør jeg bagefter


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

I din formelsamling står der garanteret, at ligningen c = b*ax har løsningen x = log(c / b) / log(a).


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. marts 2009 af CDJ (Slettet)

Facit - fundet ved brug af fremgangsmetoden i svar #5 - er følgende, hvis du vil kontrollere:

x = log0,693(21/1000)


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

log(2,1 / 100) / log(0,693) ≈ -1,67778 /-0,15927 ≈ 10,534


Skriv et svar til: potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.