Fysik

Problemer med fysik!!!

01. marts 2009 af Becky4 (Slettet)

Hej alle sammen,

Har nogle spørgsmål, som jeg håber der er nogen der gider at hjælpe mig med.

Jeg har en studieretningsopgave, hvor jeg har lavet et batterie af salte, og dermed skulle måle nogle forskellige ting på det.

Mit første spørgsmål er, jeg skal måle kortslutningsformlen, og hved at man finder den ved at bruge følgende formel: Upol = Ry * I, og at man skal sætte Ry lig med 0, hvordan hænger det sammen?

Noget skal svare på er: Undersøg den indre resistans afhængighed af størrelsen på en ydre belastning, Ydre resistans. Hvad menes der?

Det sidste jeg har ikke fostår er at jeg skal lave en matematisk model for spændingsforsyningen, hvordan gør man det?

Ville være dybt taknemmelig hvis der er nogen der vil give mig et svar.


Svar #1
01. marts 2009 af Becky4 (Slettet)

Ups, det gik vist lidt for hurtigt!! det var kortslutningensstrømmen jeg skulle måle. 

Please guys er der ikke nogen der ville være så sød at hjælpe en pige i nød?


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2009 af bboblzs (Slettet)

Det er forholdsvist komplekst at forklare det hele nu her i forum men jeg vil foreslå dig at læse lidt op på Ohms anden lov.


Svar #3
01. marts 2009 af Becky4 (Slettet)

OK, tak for tippet.


Svar #4
01. marts 2009 af Becky4 (Slettet)

Har du nogle gode link???


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. marts 2009 af mathon

u = -Ri*i + Uo

ikortslut = Uo/Ri      da u = 0


Skriv et svar til: Problemer med fysik!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.