Matematik

privat lektiehjælp/undervisning

02. marts 2009 af ummbullermuz (Slettet)

hej alle! jeg er på nuværende tidspunkt igang med at supplere min eksamen med matematik A. Da det er et halvårs hold, går det super stærkt og jeg er desværre meget bagud. Jeg bestræber mig på at blive færdig til sommer og har desperat brug for hjælp! jeg bor i København og søger en der kan undervise/hjælpe mig i det forsømte- naturligvis imod betaling. Kontakt mig endelig på 27 63 19 32.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2009 af mathheadinclouds (Slettet)

Jeg ved ikke, hvis det er stadig aktuellt, men: Jeg kan hjælpe din dreng med matematik!

Jeg er diplommatematiker, og jeg har undervist i mange år, som undervisningsassistent på universitetet, og privat, på alle niveauer. Jeg er tysker. Jeg har studeret på universitetet Köln, Tyskland. Min dansk er desværre temmelig beskedent; det er sikker godt nok til at læse, men snakker er lidt problematisk, med mindre man taler meget langsomt. Derfor håber jeg, at du kan taler engelsk (min kone er fra USA, og min engelsk er næsten perfekt.) Jeg er sjov og tålmodigt, og jeg forsøger altid at lade de studerende finde svaret selv, ved at bede en række virkelig simple spørgsmål.

Kun 120 kr / time, og jeg kommer gerne til dig. (Jeg bor på Nørrebro, og så det er ikke så langt til dig.) Der er muglighed til forhandler prisen, især hvis vi møder regelmæssigt, og du betaler på forhånd.


Skriv et svar til: privat lektiehjælp/undervisning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.