Matematik

matematik

03. marts 2009 af fari (Slettet)

A) En funktion f er givet ved   f (x) = x^3 + 2*ln(X)

bestem en ligning for tagenten til grafen for f i punktet (1, f(1)).

y - f(X0) = f`(X0) (X - X0)

y - f(1) = f` (1) (X - 1)

ved ik om det er rigtig man er der nogen der kan hjælpe mig med at regne opg. tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Du har helt ret i, hvad du har lavet. Nu skal du bare bestemme f(1) og f'(1).


Svar #2
03. marts 2009 af fari (Slettet)

ved ik hvordan jeg skal gøre det


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2009 af juventuz (Slettet)

f´(x)=3x2+2*1/x

f´(1)=3+2=5

f(1)=1

y=5*(x-1)+1=5x-5+1=5x-4


Svar #4
03. marts 2009 af fari (Slettet)

tak for hjælpet


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.