Fysik

HJÆLP HASTER..LILLE SPM I FYSIK

03. marts 2009 af Googles (Slettet)

Hej er der nogen som kan hjælpe mig med om hvordan man finder ud af det:

1)Under en samtale registeres der en lydintensitet på 7,0*10-6 W/m2. Bestem lydstyrken for samtalen.

vores lærer har skriver : dB=10*Log(I/I0)        men jeg ved ikke om er den den form man bruger eller er der noget helt andet form.


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Det er den formel; du skulle dog gerne have en talværdi for I0 også.


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

Du skal bare indsætte I i din formel. I0 er en konstant.


Svar #3
03. marts 2009 af Googles (Slettet)

hvad mener du med at I0 er konstant?


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

På samme måde som at 2 er en konstant eller c=3,00*108m/s er en konstant, så er I0 en konstant.


Svar #5
03. marts 2009 af Googles (Slettet)

oki jeg tror ikke jeg forstår det?!

jeg prøver lige , er det sådan?  dB=10*Log(7,0*10-6/1,0*10-12 )     1,0*10-12 er smerte grænsen er det det man bruger i sted for I0   ???


Brugbart svar (1)

Svar #6
03. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#5: Det er det vist. Så skal du bare knalde det ind på din lommeregner; husk paranteser inde i logaritmen.


Svar #7
03. marts 2009 af Googles (Slettet)

jeep, Taak alle sammmen:)


Skriv et svar til: HJÆLP HASTER..LILLE SPM I FYSIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.