Matematik

Søger hjælp!

03. marts 2009 af Helpmeplease (Slettet)

Hvordan skal man løse denne her opg.

Find x og y

8x+3y = 1

Camilla


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Du kan ikke finde to ubekendte fra kun en ligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2009 af Danielras (Slettet)

Kan ikke løses uden yderligere information.


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2009 af juventuz (Slettet)

Uha, der er mange løsninger på denne opgave. Du kan i realiteten bare sige, at x=1, og så derefter udregne y, så ligningen passer. normalt er der 2 ligninger med 2 ubekendte, så du derefter skal bruge lige store koefficienters metode fx. Her er der ikke kun én løsning, som jeg skrev i starten


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2009 af juventuz (Slettet)

Men som #1 og #2 siger, så er dette sikkert ikke opgaven, idet der skal mere information til for, at den kan løses.


Svar #5
03. marts 2009 af Helpmeplease (Slettet)

Opgaven hedder:

Find x,y,z for

8x+3y = 1
3x+z = 4
9y-4z = -1
 

Tak...Camilla
 


Skriv et svar til: Søger hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.