Matematik

UDEN CAS

07. marts 2009 af nunu1989 (Slettet)

hej,,,,,,,,,,,,,

Løs ligningen uden brug af cas:

19 = 31,5 * 0,887 t

Find t .

hvordan finde jeg t uden brug af cas?..


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. marts 2009 af Sherwood (Slettet)

Hint: Logaritmer


Svar #2
07. marts 2009 af nunu1989 (Slettet)

19 / 31,5 = 0,887 t

log (19 /31,5) = 0,887t


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2009 af juventuz (Slettet)

#2

Du mente vel forhåbentligt

log(19/31.5)=t*log(0.887)

t=...


Svar #4
07. marts 2009 af nunu1989 (Slettet)

JO:::

dvs..

t = log(19/31.5) / log(0.887)


Skriv et svar til: UDEN CAS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.