Matematik

Befolkning

09. marts 2009 af xchristiinex (Slettet)

i 1650 var verdens befolkning på ca. 0,5 mia. med en årlig tilvæks på 0,3%- Hvilken fordoblingstid svarer det til?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2009 af nmcaan (Slettet)

a=1+0.03

a=1.003 så T2=log(2)/log(a) eller T2=in(2)/in(a)

dvs 231 mio


Svar #2
09. marts 2009 af xchristiinex (Slettet)

 okay, mange tak :)


Svar #3
10. marts 2009 af xchristiinex (Slettet)

men det er vel ikke mio?

altså 231 mio?


Skriv et svar til: Befolkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.