Fysik

HASTER HJÆLP TIL ET LILLE FYSIK SPM:

09. marts 2009 af Googles (Slettet)

Hej

er der nogen som kan forklare om dette formel:

f=f0*(n+1) n=0,1,2...                              og om dette er det samme som v=(lambda)*f


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er sammenhængen?

Nej, det er ikke det samme.


Svar #2
09. marts 2009 af Googles (Slettet)

det er om stående bølger og at ud fra svingningstyper skal man forklare formlen, vores lærer har skrivet fn = fo*(n+1) , n=0,1,2,3 og           at      v= λ*f ligningen er en konstant (v er fart, f er frekvens)
n=0     λ=2*L
n=1         λ=L
det vil sige at når λ halveres så fordobles f. 

men problemet er at jeg ved ikke hvad sammenhængen mellem ligningen fn = fo*(n+1)  og  ligningen   v= λ*f er!!!


Skriv et svar til: HASTER HJÆLP TIL ET LILLE FYSIK SPM:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.